Udvalgt til Renoverprisens Favoritliste 2023

Uprætentiøs og sansevækkende villa fra 1970’erne er blandt de 18 projekter, som nomineringsudvalget har udvalgt til årets Favoritliste. Det er vi stolte af! – og vi vil samtidigt takke alle, som har bidraget til resultatet i planlægningen og opførelsen.

Renoverprisen uddeles af Realdania samt Grundejernes Investeringsfond, og sætter fokus på renovering i et bredere bæredygtighedsperspektiv, som både tilgodeser nutidige generationers trivsel og fremtidige generationers muligheder. Det er meget foreneligt med vores værdier!

Renoverprisen

 



Indstilling til Renoverprisen 2023

Parcelhus fra 1970´erne er indstillet til Realdania Renoverprisen 2023



Indstilling til Renoverprisen 2022

Nænsomt renoveret parcelhus er indstillet til Realdania Renoverprisen 2022.



Arkitekter uden grænser

tegnestuen er medlem af arkitekter uden grænser



Forelæsning i Aaltos atelier

En aften med forelæsning på Alvar Aaltos tegnestue afslutter den fysiske rejse i Aaltos fodspor.

Med en stor stak hjembragte bøger fortsætter studierne af mesterens evne til at drage omsorg for mennesket i bygningen.



Studietur Finland

Som afslutning på serien af studieture i norden for oplevelse og forståelse af den nordiske arkitektoniske kulturarv.

Den finske arkitekt Alvar Aalto har, med sin varme og stedsspecifikke og personlige modernisme, gjort et uudsletteligt indtryk på mig ved besøg i Villa Aalto i Helsinki, Villa Mairea i Noormarkku og administrationsbygingerne i Seinajoki.



Arkitekturpris

Ved arkitekturens dag 7. oktober 2019 er tegnestuen er tildelt Vejle-Prisen for enfamiliehus



Nomineret til arkitekturpris

Vi er stolte over at være nominerede til Borgernes Arkitekturpris i Vejle som uddeles i oktober 2019
– nedenstående tekstuddrag fra nominering.

“Boligen har en meget lukket facade mod vejen. Mod vest åbner den sig i næsten hele facadens længde mod terrasse, have og udsigt. Der er et fint samspil mellem boligen, haven og det omgivende landskab med gradvis overgang fra de anlagte nære opholdsarealer til det mere naturprægede ud mod det åbne land.

Bygningen er helstøbt og godt proportioneret og fremstår med et stærkt arkitektonisk greb. Materialevalget er godt og bearbejdet ned i mindste detalje, og bygningens arkitektur er velfungerende hele vejen rundt.”



På besøg i Clemmensens hus

Inspireret af Karen & Ebbe Clemmensens evne og vilje til at skabe atmosfærefyldt og personlig arkitektur med simple løsninger og ærlig materialeholdning, har tegnestuen besøgt arkitektparrets egen bolig opført 1953.



Studietur Sverige

På studietur til Sverige for oplevelse og forståelse af den nordiske arkitektoniske kulturarv i, blev jeg præsenteret for et fint eksempel på renovering af funktionalistisk bolig, som erkender og anerkender de iboende arkitektoniske kvaliteter, og herved forbinder bygningen forskellige tider og bidrager fortsat til stedets identitet.



Børn, Unge & Sorg sponsor

Vi er stolte af at være på ryggen, når TEAM GIV HÅB cykler Danmark rundt for at gøre opmærksom på, at alle børn og unge har mulighed for gratis professionel hjælp og komme bedst muligt videre i livet ved sorg.



Arkitekturpris

Ved arkitekturens dag 2. oktober 2017 er tegnestuen er tildelt Vejle-Prisen for renovering af enfamiliehus afsluttet i 2016

 



Studietur Norge

På studietur til Norge for oplevelse og forståelse af den nordiske arkitektoniske kulturarv, stødte jeg på citat af den norske arkitekt Sverre Fehn, som vakte genklang og er medbragt til tegnestuen.

“Det gjelder å gi form til det som allerede er i oss.”



Studietur Japan

Tegnestuen har været på spændende og lærerig studietur til Tokyo og Kyoto. Programmet omfattede tempelstudier, enfamiliehuse studie samt besøg på arkitekttegnestue i Tokyo



Studietur Amsterdam

Tegnestuen har været på studietur til Amsterdam.

 



Medlem af Danske Boligarkitekter

Tegnestuen er medlem af Danske BoligArkitekter

Se tegnestuen profil her: